lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Zoektocht naar een wifi camping?

Niks is prettiger om tijdens je vakantie toch even naar huis te bellen om te horen hoe dat het daar gaat toch? Maar wat nou als je niet op een wifi camping bent? Telefonisch contact is dan de enige mogelijkheid wil je het op de goedkoopste manier voor mekaar krijgen. Uiteraard kan je via het internet ook een hoop abonnementen verkrijgen, deze zijn meestal veel te duur en hebben vrij weinig MB’s.

laptop-731904_640

Bij Tele 10 ben je in ieder geval aan het juiste adres wanneer jij goede wifi wilt hebben. Hier is het namelijk mogelijk om een abonnement af te sluiten voor een vaste lage prijs, wanneer je buiten jouw MB’s komt stopt het internet verbruik en ben jij verzekerd van het feit dat je niet extra hoeft te betalen. Ik wilde namelijk graag op de camping wifi hebben echter zat ik niet te wachten op die dure abonnementen!

Door thuis op het internet te zoeken naar een geschikt bedrijf zijn ook wij bij hun terecht gekomen. Ik had werkelijk niet verwacht dat het zo voordelig kan zijn! Hierdoor hebben wij dan ook besloten om bij hun een abonnement af te sluiten zodat wij volgende week kunnen genieten.

logo_kampeerwifi-e1439810391204

Nu dat wij enorm tevreden zijn over dit bedrijf heb ik dit ook aanbevolen bij de camping eigenaar aangezien hij namelijk ook aan het zoeken was naar wifi. Onze kinderen noemen het nu dan ook de wifi camping waar ze met plezier naartoe gaan!