lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Weer met de familie bij elkaar op Gastenboerderij Kosman

Op de Grens van Gelderland en Overijssel vind je de luxe gastenboerderij Kosman. Hier hebben ze een prachtige groepsaccommodatie in Twente, perfect om er weer op uit te kunnen trekken met de gehele familie. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van het gezelschap van elkaar. Laten we eerlijk zijn, dat hebben we lang genoeg moeten missen.

Perfecte groepsaccommodatie in Twente

Aan alles en iedereen is gedacht. Zo worden de boodschappen gewoon bezorgd en in de koelkast gezet en zijn de bedden al opgemaakt als je aankomt. Ook heeft deze groepsaccommodatie in Twente een eigen hottub en sauna die meteen klaar staan voor gebruik. Alle zorgen worden voor je uit handen genomen en ook bij slecht weer hoeven jullie je geen zorgen te maken. De overkapping buiten houdt iedereen droog waardoor de familie barbecue gewoon door kan gaan. Alles wordt keurig verzorgd, alleen de barbecue master moet nog worden aangewezen.

Te doen in de omgeving

Gastenboerderij Kosman ligt vlakbij Hanzesteden Zutphen en Deventer, ideaal om met de familie een stadswandeling te maken door de velen gezellige straatjes. Na al het shoppen kun je heerlijk op het terras neerstrijken voor een kop koffie met taart of een gezellige familie borrel.

Liever in het groen? De groepsaccommodatie in Twente grenst aan de Sallandse Heuvelrug en de Holterberg. Tijd om de sportieve kant te laten zien. Het knooppunten netwerk op de Sallandse Heuvelrug is zeer uitgebreid dus iedere wandelaar zal zijn wandelhart gerust ophalen. Liever met de fiets? Ontdek dan de vele paden in de omgeving en vergeet zeker niet een bezoekje te brengen aan Natuurmuseum Holterberg. Deze luxe groepsaccommodatie in Twente is dus perfect om weer met een groep bij elkaar te komen en te genieten van de rust, omgeving en elkaar.