lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Vakantieparken Friesland: tips voor jouw vakantie

vakantieparken Friesland

Sinds de pandemie zijn vakantie in ons eigen kleine landje natuurlijk veel populairder geworden, en met recht, als je het mij vraagt. Nederland is namelijk echt een heel mooi land, ook om op vakantie te gaan. Tip van mij: denk eens aan vakantieparken Friesland, als de volgende bestemming voor jouw vakantie. Op vakantie gaan in Nederland is natuurlijk erg leuk, en bovendien een stuk beter voor het milieu dan massaal in een vliegtuig stappen naar de andere kant van de wereld. Zijn ook direct die lange rijen op Schiphol opgelost… Grapje natuurlijk, maar feit is wel dat vakanties in eigen land of in ieder geval eigen regio steeds populairder worden.

Friesland is een bijzonder plek

Friesland is echt een van meest bijzonder provincies die ons land rijk is. De Friezen hebben namelijk een heel andere cultuur dan de meeste andere Nederlanders. De cultuur en taal zijn echt uniek. Heb je wel eens Fries gehoord? Dat is voor de gemiddelde Nederlander echt nog niet eens voor de helft te verstaan. Een hele interessante plek waar je in je leven op zijn minst een keer moet zijn geweest. En ik ben ervan overtuigd dat je daarna vaker terug wilt komen. Neem dat maar van mij aan. Friesland heeft bovendien veel mooie plekken.

vakantieparken Friesland

Water provincie van Nederland

Friesland is de grootste water provincie die ons landje rijk is. Er liggen namelijk heel veel meren die geschikt zijn voor recreatie en watersport. Dat maakt het in de zomer echt een hele toffe locatie. Er is bovendien heel veel natuur te vinden en het is de provincie die aan de wadden ligt. Daarom is het een hele veelzijdige plek om op vakantie te gaan die ik van harte kan aanraden. Je kunt er iedere dag iets anders doen en zo een paar weken besteden zonder probleem. Kijk online voor jouw huisje!