lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Vakantie in Duitsland

Duitsland is één van onze buurlanden waar het erg leuk is om op vakantie te gaan. Of het nu gaat om een lange of korte vakantie, Duitsland heeft veel te bieden. Je vindt hier heuvelland, ruige bergen met lieflijke dalen en mooie steden. Één van die mooie streken is bijvoorbeeld de Moezel met zijn uitgestrekte wijngaarden. Je kunt hier dan ook genieten van een ‘wijnreis’. Klik op ‘vakantiepark Moezel’ voor meer informatie over verschillende vakantieparken langs de Moezel. Als je kiest voor een vakantiepark Moezel kom je altijd terecht op een vakantiepark met een prachtige ligging. Zo ligt vakantiepark Landal Sonnenberg op een bergplateau, heeft een overdekt zwembad, een klimhal en in de buurt kun je paardrijden, parachutespringen of ballonvaren. Op het luxe vakantiepark Ferienresort Cochem is een overdekt zwembad en kun je bowlen of je uitleven op de golfbanen. In Cochem kun je een bezoek brengen aan een echte burcht. Of bezoek Bernkastel-Kues of Brieden waar je nog echte vakwerkhuizen tegenkomt. Een bezoek aan Beilstein, een heus wijndorp, is ook de moeite waard.

Camping Duitsland met zwembad

Naast het vieren van je vakantie op een vakantiepark is het ook heerlijk verblijven op een camping Duitsland met zwembad. Niet alleen de omgeving van de Moezel is mooi, maar ook in de Eifel, het Zwarte Woud, de Hunsrück, Beieren, Saarland, Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen vind je campings met zwembaden. Als je op ‘camping Duitsland met zwembad’ klikt, vind je veel informatie over onder andere deze campings:

  • Vakantiepark Wirfttal (Eifel)
  • Camping Kinzigtal (Zwarte Woud)
  • KNAUS camping Viechtach (Beieren)
  • Camping Borken am See (Noordrijn-Westfalen)
  • KNAUS campingpark Hennesee (Noordrijn-Westfalen)

Of je nu kiest voor een lange of korte vakantie, net over de grens, in Duitsland, vind je alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. Je vindt hier mooie fiets- en wandelpaden voor de actievelingen en natuurliefhebbers, maar ook de wijnliefhebbers komen in Duitsland uitgebreid aan hun trekken. 

Op zoek naar een camping in Duitsland met zwembad?

Ben je op zoek naar een camping in Duitsland met zwembad? Op galekkeropvakantie.nl vind je veel informatie over deze campings. Zo zie je niet alleen hoe het zwembad eruit ziet, maar kun je ook lezen wat er nog meer in de buurt te doen is. Je kunt vooraf bepalen naar welke streek je het liefste reist en wat je graag zou willen doen tijdens je vakantie. Natuurlijk is het ook een optie om op de site te bekijken wat elke camping je te bieden heeft en dan je keuze te maken. Wat je ook doet, alvast veel vakantieplezier gewenst in Duitsland!