lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Tips voor een boat-party

boss marine speakers

Het is weer lekker weer oftewel tijd voor een boot feestje. Bootfeestjes kunnen de meest onvergetelijke feestjes zijn mits ze goed worden uitgevoerd. Om je te helpen om jouw onvergetelijke bootfeestje te bouwen vind je in dit artikel een aantal tips om jouw bootfeestje niet in het water te laten vallen.

boss marine speakers

Muziek, check


Misschien wel het belangrijkste onderdeel van een goed feestje; de muziek. Goede muziek is onmisbaar. Zeker op een bootfeestje. Goede muziek is een kwestie van smaak, maar muziekkwaliteit klinkt voor iedereen hetzelfde. Goede speakers zijn dus zeker een must. Zeker op het water, waar je al snel wat extra geluid hebt van bijvoorbeeld het water. De Boss Marine speakers zijn speakers waar je zeker mee voor de dag kunt komen op je bootbeestje. Boss Marine Speakers geven een hard en zuiver geluid en zijn speciaal gemaakt voor boten.

Lichten, check


Lichten geven sfeer aan je feestje. Er is online genoeg leuke feestverlichting te vinden. Wat je ook kunt doen is de kerstverlichting van zolder halen en door heel de boot ophangen. Dit geeft een sprookjesachtige sfeer, zeker op het water. Verder kun je bijvoorbeeld led-strips ophangen of wat feestverlichting aanschaffen.

Drinken, check

Een feestje zonder drinken is geen feestje. Echter moet je op een boot wel oppassen. Zorg ervoor dat je gasten niet teveel drinken en overboord vallen. Daarnaast zijn de ruimtes op een boot vaak klein dus is het mogelijk dat glazen vallen. Het is zeker aan te raden om gebruik te maken van grote plastic bekers op een boot. Misschien wat minder chique, maar wel zo veilig. Daarnaast moet je oppassen met het water. Zorg ervoor dat het drinken niet kan vallen en maak gebruik van doppen om flessen af te sluiten. Zeker aan te raden bij rode wijn.