lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Slippers bedrukken voor in de zomer

Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan, op vakantie kom ik helemaal tot rust en heb ik lekker helemaal niks aan mijn hoofd. Helaas heb ik altijd een probleem, ik vind slippers erg vervelend lopen en ze gaan ook erg snel kapot. Ik ben nu al aan het zoeken naar nieuwe slippers voor komende zomer en daar ga ik jullie wat over vertellen. Pas geleden was ik op zoek naar nieuwe slippers, ik kwam op de website van Maxilia terecht, hier zag ik iets erg leuks. Bij Max standaardartikelen kan je namelijk slippers bedrukken. Dit is erg leuk en ik heb hier meteen mijn slippers besteld, ik moest natuurlijk eerst even bedenken wat ik op de slippers wilde laten zetten

Het zijn erg mooie slippers

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mijn naam op de slippers te laten zetten, hierdoor raak ik ze bijvoorbeeld nooit meer kwijt bij het zwembad. De slippers zijn blauw en zien er erg mooi uit. Eigenlijk kan ik niet wachten tot dat ik ze in de zomer kan dragen. Ik vind slippers bedrukken een erg leuk idee en ik ga hier zeker veel mensen over vertellen. Ik heb de slippers al uitgeprobeerd en ze zitten in ieder geval erg fijn. Ben jij nu ook helemaal onder de indruk? Dan kan je het beste even op de website kijken, hier vind je erg veel soorten slippers want Maxilia biedt erg veel soorten slippers aan!