lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Schorten bedrukken nog nooit zo gemakkelijk geweest bij Max Schorten.

36282_K885_2013_2Eens in de zoveel jaar sta ik met mijn ouders op een camping en onder het genot van een hapje en drankje houden we dan een bonte avond. Nu het dit jaar onze beurt is willen we het flink uitpakken. Zodoende willen wij schorten bedrukken bij Max Schorten aangezien we de kook dames heten tijden de bonte avond leek het ons ideaal. Mijn vriendin had een tijd geleden ook al Schorten laten bedrukken en ik zie haar nog steeds met de schort. Dat wil toch wel zeggen dat het van stevig kwaliteit is. Aangezien we er maar druk mee bezig zijn om ons gezellig avondje goed te regelen is het bestellen van de schorten er een beetje doorheen geschoten waardoor ik twijfel of dat het wel op tijd geleverd wordt.

 

Nog nooit zo snel mijn schorten geleverd gekregen!snel-schorten-bedrukken-home

 

Uiteraard via het internet gelijk de bestelling gemaakt waardoor er niet nóg langer gewacht moet worden. Diezelfde dag heb ik al een bevestiging binnen gekregen dat ik het in de loop der week kan verwachten! Hoe snel is dat? In mijn ogen enorm snel! Vanaf het moment dat we te horen hebben gekregen dat de bezorging een stuk sneller gaat als dat we verwacht hadden hoeven we ons vertrek datum niet aan te passen. Via het internet al een beetje gekeken hoe dat het schorten bedrukken bij Max Schorten precies inhoudt, na een korte zoektocht kan ik niet wachten tot de schorten geleverd zijn.image