lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Op HappyXtravel zag ik meteen dat het dit jaar Zwitserland ging worden

logo (23)Op HappyXtravel zag ik meteen dat het dit jaar Zwitserland ging worden

Op HappyXtravel kan je een gemakkelijke keuze maken in een vakantie bestemming. Het is leuk om vooraf te oriënteren zonder dat je op verschillende sites moet gaan kijken. Op HappyXtravel kan je ook meteen boeken zodra je wat gevonden hebt. En zo hebben wij ons zelf verrast door na de ontdekking op HappyXtravel meteen over te gaan op het boeken van een vakantie. Wij gaan naar Zwitserland en verblijven drie weken in een mooi chalet. Ik kan niet wachten om daar te kunnen genieten van de natuur en om uren te gaan wandellen. Lekker even het dagelijkse leven achter ons laten en gewoon gaan genieten. Wij zijn in onze vakantie nooit echt ondernemend maar nu wij naar Zwitserland gaan heb ik wel het een en ander op mijn lijstje staan wat ik zeker weten graag wil zien. Ik denk dat het een sportieve vakantie gaat worden zei ik met een knipoog tegen mijn man.Ik ben erg blij dat wij naar Zwitserland gaan omdat wij telkens wel iets anders vonden wat mijn man leuker leek. Maar elk jaar riep ik nee; die jaar word het Zwitserland. En daarom heb ik ook zeker nu meteen volgehouden dat het Zwitserland gaat worden en toen ik al dit moois op HappyXtravel zag moesten wij meteen boeken! En zo mag mijn man volgend jaar weer kiezen waar de reis naar toe gaat. Maar in ieder geval gaan wij deze website zeker onthouden.