lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Laat die vakantie Italië maar vast beginnen!

Laat die vakantie Italië maar vast beginnen!

 

Ik ben al vele malen in Italië geweest, voornamelijk doordat mijn ex uit dat land vandaan kwam. Door hem heb ik de charme van het land echt leren kennen en heb ik er heerlijke tijden gehad. Alle cliché’s over het land zijn eigenlijk wel waar, het eten van de spaghetti aan een grote tafel met de hele familie bijvoorbeeld – de herinneringen die ik daaraan heb 4f0939c3096c171d54f51858bdd1dfd5die koester ik voor eeuwig. Inmiddels is het over met mijn ex maar ben ik nog steeds verknocht aan het land en is een vakantie Italië ook weer iets wat ik dit jaar heb geboekt. Meestal kom ik toch zeker wel eens per jaar in Italië, soms zelfs twee keer per jaar. Ik bezoek er meestal oude vrienden die ik er heb gemaakt, ben door de enorme gastvrijheid van de mensen in dit land eigenlijk altijd wel welkom om aan te schuiven en bijvoorbeeld enkele nachten bij vrienden te logeren. Deze winter heb ik in een spontane bui ook besloten een vakantie Italië te boeken, maar ditmaal bezoek ik geen vrienden maar ga ik er lekker in een hotel zitten. Hoewel het niet echt winters te noemen is momenteel, vind ik het toch erg druilerig buiten, het lijkt net een verlengde herfst te zijn, nou niet bepaald mijn favoriete tijd van het jaar. Ik moet er echt even tussenuit en ga dus lekker een weekje compleet verzorgd in een heerlijk hotel zitten, laat die vakantie Italië maar vast beginnen!