lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Kinderfeestje in Weert

groepsuitje kinderfeestje logo_topDankzij IetsDoenOfferte wisten mijn dochter en ik snel wat we voor het kinderfeestje gingen organiseren. Mijn dochter was vorige week jarig en wilde een kinderfeestje geven voor al haar vriendjes en vriendinnetjes van school.We zijn gezellig met de kinderen naar kinderpretland in Weert geweest. Deze speeltuin heeft een grote binnen en een grote buiten speeltuin. Binnen is er een grote jungle waar ze van veel glijbanen kunnen glijden. Buiten zijn er onder andere schommels, een kabelbaan en een waterplas met een brug van touw. Ook zijn er voor de ouders binnen en buiten terrasjes waar we lekker een kopje thee of koffie konden drinken terwijl de kinderen lekker aan het spelen waren.

Einde van de middag

Na een ochtend en middag in de speeltuin gespeeld te hebben, hadden ze het wel gezien. We zijn doorgereden naar een kinderboerderij in Weert. Hier hebben ze lekker gespeeld met de dieren. Daarna zijn we naar huis gereden om daar wat te gaan eten. We hebben de friet pan aangezet en hebben lekker frietjes gegeten met de kinderen. Na het eten hebben we de kinderen naar huis gebracht. De volgende dag op school hoorde mijn dochter alleen maar positieve berichten dat ze het allemaal een heel leuk feestje vonden.

De kinderen hebben zeer genoten van deze leuke en georganiseerde dag! Bij het volgende kinderfeestje ga ik niet meer uren lang op de computer zitten om de juiste activiteit te zoeken, maar vraag ik gelijk een offerte aan bij IetsDoenOfferte.