lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Fuerteventura

Ga je deze zomer op vakantie naar Fuerteventura maar weet je eigenlijk niet wat je hier allemaal kan doen? Wil je mooie plekjes ontdekken of een sportieve vakantie ontdekken? Het kan allemaal! Wij hebben 3 activiteiten voor jou op een rijtje gezet.

 

Helikoptervaart

Een helikoptervaart vanuit Antiqua bij Aerdrome ”El Jarde” is een goede manier op de prachtige vulkanen en natuur te bewonderen van het eiland. Ook verken je tijdens de vlucht nog andere omliggende eilanden. Het is bij Aerdrome ook mogelijk om je vliegbrevet te halen.

 

Playitas

Wil je een sportieve vakantie of een sportieve dag ? Dan zit je goed bij Playitas. Playitas is een sportcentrum waar veel bekende atleten komen en jij ook van harte welkom bent. Je kunt er outdoor- fitnessen, watersporten beoefenen, tennissen, een les pilates volgen en nog veel meer. Ook kun je heerlijk fietsen op het eiland en mooie wandelingen maken.

 

Grotten van Ajuy

De grotten van Ajuy zijn erg bekend in de plaats Ajuy. De grotten zijn gevormd door wind- en watererosie. Een pad vanuit de noordkant van het strand biedt je de mogelijkheid een indruk te krijgen van de prachtige grotten. Ga ook nog even het dorpje in van Ajuy, het heeft verschillende barretjes en restaurants aan het strand. Rechts van het vulkanische strand zijn rotsformaties die zorgen voor kleine whirlpools in het water. Hier kun je rustig baden.