lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Een vakantie Zanzibar

Vakantie Zanzibar

Mijn vriend en ik waren afgelopen maand echt toe aan een heerlijke rustgevende vakantie. Zodoende zijn wij de mogelijkheden gaan bekijken via het internet om een heerlijke vakantie te gaan boeken.Via het internet kwamen wij namelijk in aanraking met een Vakantie Zanzibar. Maar wat is een Vakantie Zanzibar? Nou dit is een verblijf op het grootste kruideneiland van Tanzania. Het is tropisch gebied met een prachtig strand, luxe verblijf plaatsen en nog vele meer. Vandaar dat wij de afbeeldingen zijn gaan bekijken. De afbeeldingen spraken ons enorm aan en zodoende namen wij het besluit om een vakantie te gaan boeken naar deze tropische perfecte plaats in Tanzania!

Vakantie Zanzibar

Het was geweldig!

Eenmaal aangekomen in ons hotel konden wij onze ogen niet geloven! Wij waren in voorzien van een prachtige hotelkamer met jacuzzi, douche, airco en televisie. Daarnaast zijn wij natuurlijk de omgeving gaan bekijken en tot onze verbazing was de omgeving hartstikke mooi. Het strand was prachtig wit en het zee water was hartstikke helder en perfect om in te zwemmen. Ook was het zonnebaden heerlijk in dit tropische gebied beide hebben wij een leuk kleurtje aan onze vakantie overgehouden.

Aanrader voor u!

Wanneer u zoekende bent naar de ideale vakantiebestemming dan raadt ik het u aan om de bovenstaande website eens te bekijken. Ikzelf kan u garanderen dat een vakantie naar de bovenstaande bestemming een vakantie is om nooit meer te vergeten. U bent in voorzien van vele luxes, prachtig weer, mooie natuur en dus een geweldige omgeving.