lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Een boot huren Leiden is nog nooit zo leuk geweest!

Ik hou van varen en ik vind het super leuk om in leiden te varen! Ik wil geen eigen boot kopen omdat dit erg duur is en het onderhouden me drie keer niks lijkt. Ik huur regelmatig een boot en dit is ook erg duur en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goedkopere oplossing. Via een goede vriendin van mij kwam ik uit op de site van Social Skipper. Op deze site zag ik iets wat mij echt super leek! Voor een leuk bedrag kan je een jaarabonnement nemen. Wat houdt dit abonnement in? Het is heel simpel als je een jaarabonnement neemt kan je het hele jaar gebruik maken van een boot en hoef je de boot niet zelf te onderhouden! Als je dit bijvoorbeeld met een paar vrienden doet deel je de prijs en kost het bijna niks! Ik ben er helemaal enthousiast over en een boot huren Leiden is nog nooit zo leuk geweest. Ze hebben erg veel verschillende soorten boten en voor iedereen zit er wel een leuke boot tussen.

Ik ga dit doen met mijn vrienden!

Ik ben van plan om een jaarabonnement te nemen om lekker te kunnen varen met mijn vrienden. Als het mooi weer is kunnen wij lekker het water op en genieten van de stad en het water. Een boot huren Leiden is erg leuk omdat we dan altijd wat te doen hebben en ook lekker wat kunnen eten en drinken op de boot! Lijkt jou dit ook wat? Kijk dan even op de website!