lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Doorlopende reisverzekering voor aankomende zomer

Doorlopende reisverzekering voor aankomende zomer

Mijn moeder was maar aan het zeuren dat ik een doorlopende reisverzekering moest nemen. Ik noem het zeuren maar ergens ben ik alleen maar blij dat ze dit doet. Ik ben namelijk veel in het buitenland en ga deze zomer een paar maanden op reis. Wat ontzettend leuk is, maar wat wel vervelend is dat ik altijd alles vergeet. Een doorlopende reisverzekering, daar had ik bijvoorbeeld nog niet eens aan gedacht. Ik heb zelfs een keer mijn vlucht gemist omdat ik mijn paspoort was vergeten, dit zijn dan echt vervelende momenten omdat ik weet dat het aan mij ligt. Een doorlopende reisverzekering aanvragen ging makkelijker dan gedacht. Toen mijn moeder dit tegen mij zei heb ik het natuurlijk weer niet gedaan, ik was het vergeten. Een maand voordat het nog kon heb ik een doorlopende reisverzekering kunnen aanvragen, en volgens mij ben ik nu wel goed verzekerd. Vooral omdat ik dus veel en vaak wegga. Ik moet eigenlijk maar van geluk spreken dat er nog niks gebeurd is op mijn eerdere reizen. Want ik had niet echt een verzekering zover ik mij kan herinneren. Stel je voor ik was in het ziekenhuis belandt of iets kwijt geraakt of ik had iemand anders per ongeluk iets aangedaan, ik moet er niet aan denken. Bij dit soort dingen ben ik altijd enorm blij dat mijn moeder dit allemaal weet en mij er op kan attenderen. Het kan vervelend zijn, maar het is wel nodig.