lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Best geteste e bike

Over de best geteste e bike kun je in de Amslod elektrische fietsen ervaringen lezen. Dit kan gaan om een elektrische herenfiets voorwielmotor maar ook over een ander model. Bijvoorbeeld de Amslod Wellington MRX-600 komt goed uit de test omdat die fiets zo breed inzetbaar is, maar het heeft een middenmotor. Wil je per se een voorwielmotor, de Amslod Carlton STX-600 is zo’n topper.

De elektrische herenfiets voorwielmotor

Een schoolvoorbeeld van een elektrische herenfiets voorwielmotor is de Amslod Highland LTX-600, want die heeft een frame met een liggende stang. Omdat de voorwielmotor extreem krachtig is, is fietsen als er een stevige bries staat of in heuvelachtig gebied geen probleem. De Amslod Highland STX-600 is afgewerkt tot in ieder detail, het heeft zelfs een schijfrem met ABS en carbon rembekabeling. Ondanks dat deze herenfiets het neusje van de zalm is kiezen veel heren voor de lage instap oftewel een damesframe. Er zullen dus meer Amslod Wellington fietsen op de weg zijn dan Highland fietsen.

Amslod elektrische fietsen ervaringen

Om tot de best geteste e bike te komen kun je reviews lezen, maar ook bij Amslod zelf lezen wat je wil. De Wellington schijnt de ideale fiets te zijn als je ook de fiets wilt gebruiken voor woon-werkverkeer en even snel een boodschap halen in de supermarkt naast toertochten. Er zullen nog weinig tot geen Amslod elektrische fietsen ervaringen zijn van de Eton E-MD-600 omdat deze vrij nieuw is. Wat vaststaat bij Amslod is de service aan huis, en daarover is in de Amslod elektrische fietsen ervaringen veel te lezen. Ook de elektrische herenfiets voorwielmotor krijgt nadat die ingereden is een servicebeurtje aan huis. Je kunt wel stellen, de best geteste e bike moet een Amslod zijn, want het gaat om het totaal.