lindsenorgel.nl

Mijn vakantie blog

Altijd een geslaagde vakantie

vakantiehuis hemelvaart

Wil je een vakantiehuis hemelvaart huren, dan heb je bij Buitenhof de Leistert zeker een geslaagde vakantie. Om te beginnen heb je keuze uit een aantal verschillende bungalows, of je nu met vrienden komt of met de complete familie dat is geen probleem. Voor ieder gezelschap is er een geschikte bungalow aanwezig, heerlijk op een eigen kavel zodat je echt het idee hebt dat je tot rust komt. Zijn er kinderen aanwezig, dan is het zelfs mogelijk, een bungalow te huren met in de achtertuin een speeltuin.

vakantiehuis hemelvaart

Altijd iets te doen

Vakantiepark de Leistert staat er bekend om dat een vakantiehuis Hemelvaart huren een succes is, er is namelijk altijd wel iets te doen op de camping. Voor jong en oud zijn er leuke activiteiten te doen, kinderen vermaken zich bij de vele speelmogelijkheden die het park heeft. Voor de oudere kinderen en volwassen, is er bijvoorbeeld ook een bowlingbaan aanwezig. Tijdens de Hemelvaartvakantie, verzorgt het recreatieteam een uitgebreid programma voor de kinderen. De kinderen hebben de tijd van hun leven met Pluck en Pien op het park.

Ook voor de oudere kinderen activiteiten

Vaak vallen de oudere kinderen net naast de boot, zij zijn te oud om mee te doen aan de kinderactiviteiten. Wanneer je een vakantiehuis Hemelvaart huurt bij de Leistert, worden alle kinderen van alle leeftijden vermaakt met de mogelijkheden die er zijn. Speel een spelletje Adventure golf, beachvolleybal of ga lekker sporten op het sportveld. En dan hebben we het nog niet gehad over de geweldige zwembaden die urenlang plezier geven, op deze manier zijn kinderen van iedere leeftijd welkom op de camping.